Plåtning

Idag var jag med Sanna när hon stylade för en plåtning. Vi var ett litet team bestående av en fotograf, fotografens assistent, en makeupartist, Sanna som fixade med kläder och konstiga håruppsättningar och modellen. Jag led lite med modelltjejen som fick posera i en body i flera timmar i höstblåsten. Vi fotade utanför en kyrka och folk kollade lite konstigt när dom gick förbi. Jag satt ärligt talat mest och läste min bok och drack kaffe men det var ändå rätt trevligt och min kusin blev nog glad att jag hjälpte henne att konka på alla väskor med kläder.

Nu ska jag börja på ett skolarbete som ska vara färdigt kl. 10 imorgon! Det var det här med planering igen….
Godnatt !

3 kommentarer

  1. Caroline · 28 september, 2009

    Har du lagt ner bloggandet?

  2. Tess · 28 september, 2009

    Helluu kära du! Dags för uppdatering? puss

  3. Reagan · 28 september, 2009

    Say, you got a nice post.Thanks Again. Really Cool.

Kommentarer är avstängda.