Plåtningen

Här är några av bilderna som min kära svåger Felix Reychman tog förra veckan. Vad tycker ni? De är  oretuscherade än så länge så ha lite överseende med det..
  

6 kommentarer

 1. kitty · 20 november, 2009

  åh mamma cissi shit vad olik du är dig på bilderna, dom blev grymt snygga!!! Shit vad felix är duktig & fota!

 2. C · 20 november, 2009

  lika duktig som du kitty!=)

 3. Svågern · 20 november, 2009

  Tack!
  Men, ska man vara strikt, så är de retuscherade. Inte så mycket, men lite har jag pillat.

  Vad tycker du fattas?

 4. Tess · 20 november, 2009

  Grymma foton!

 5. till svågern: · 20 november, 2009

  haha. nej jag tycker dom är superbra, ville nog bara skriva så ifall någon inte tyckte jag var snygg, då kunde jag skylla på att de inte var retuscherade =) Det enda är väl de två närbilderna. Alltid trevligt med perfekt hud=)

  • Sam · 20 november, 2009

   WL: Ja pepparkakor ge5r i mig men dom kf6per jag ff6r dom kf6pta e4r belditygt godare e4n mina hemgjorda. Kne4ck kommer inte funka e4nde5 ff6r det blir alltid en liten he5rd bit i slutet, fast den ge5r ju att spotta ut ff6rste5s Ischoklad e4r ingen favorit. Ja jag har googlat men ff6rr (typ ne4r man var liten) gjorde folk annat godis som jag tror skulle passa mig be4ttre. Farmor brukade gf6ra ne5got men hon minns inte, typ ne5gra ljusbruna som man brf6t i bitar. Det var nog mest socker men dom var goda. Marshmallows kan jag inte e4ta heller. Fudge kan jag e4ta, det se5g inte se5 avancerat ut att gf6ra heller (jag googlade nu) Susanna: Se5na har jag nog aldrig e4tit, bara hf6rt talas om. Se5g dock recept pe5 wikipedia (tack ff6r tips).

Kommentarer är avstängda.