söndagsförvirring

Nu känner jag mig helt mosig i huvudet. Tusen tankar som surrar. Känns som att jag aldrig kan bli nöjd. När jag träffar en normal kille så försöker jag hitta tusen fel på honom. Kan inte njuta av det som är utan oroar mig för allt som kan gå fel. Jag vill träffa någon så otroligt gärna men samtidigt kan jag verkligen inte släppa in någon. Fan vad jobbig jag är. Söndagsångest och söndagsförvirring.

Nu ska jag åka och leka med Leilane ( Thereses brorsdotter) kanske kan få mig på bättre tankar. Idag måste det ju vara årets kallaste dag. Helt galet.

2 kommentarer

  1. Mjauu bitches · 21 februari, 2010

    låter precis som mig där :D

  2. Celicia · 21 februari, 2010

    Jag säger bara, sådan mor sådan dotter.

    När det gäller dig och Kitty alltså.

Kommentarer är avstängda.