Anorexi på gymmet

Tränade kondition, armar och rygg. När jag springer på löpbandet kommer en superanorektisk tjej upp på maskinen bredvid. Ser att hon hela tiden sneglar på min hastighet och ökar för att springa fortare. Blir rädd att hon ska kollapsa. Det borde finnas något stöd på gym där man fångar upp de här personerna. Slå upp en ätstörningsklinik inne på Friskis? Jag vet inte, men hemskt är det. Mötte i alla fall upp min kompis Carro för en promenad och tidig middag i Gamla stan. Nu ska jag hem och städa. I kväll kommer min man hem!

20120226-173135.jpg

20120226-173143.jpg

2 kommentarer

  1. Caroline · 26 februari, 2012

    Ja, det där kan jag hålla med om. De måste ju ha superkoll på gym och kan ta lite ansvar där kanske, på något lämpligt sätt.
    Det var en tjej på en body pump klass för flera år sedan. Hon var så mager och lyfte vikter. Det var en annan konstig grej också, hon lukta sprit. Lite senare när jag berättade för en väninna upplyste hon mig om att det kan lukta sprit när muskler förbränns. Och har man inget fett, ja då är det ju det som händer. Sorgligt… Hemskt att de inte inser att de förstör sin kropp.

  2. Anna · 26 februari, 2012

    Säg till i receptionen!! Oftast har personalen koll & det sker samtal med personen ifråga som mår dåligt, det är ju en väkdigt känslig sits.

Kommentarer är avstängda.