Anna Brolin

I morgon ska jag äta frukost tillsammans med tv4- profilen Anna Brolin och intervjua henne till Egoboost M. Jag minns att jag tänkte för ett par månader sedan när jag såg henne i morgonsoffan att ”fan henne måste vi ha!”. Jag tycker att hon utstrålar en äkthet som är svår att hitta bland alla plastiga TV- leenden. Hon verkar jäkligt smart också, och lite smågrov på ett skönt sätt. I vår har vi verkligen lyckats haffa riktigt bra personer till ”stora intervjun”. Kan tyvärr inte säga vilka, men det är personer som jag knappt kunnat drömma om att sitta och prata med. SÅ ROLIGT! Sverige svämmar över av begåvade och framgångsrika kvinnor.

Foto: Tv4

En kommentar

  1. Henrik C · 28 februari, 2012

    Härligt att Sverige svämmar över av begåvade och framgångsrika kvinnor! Bra att Egoboost Magazine hjälper till att visa deras insatser, samt även bidrar med egna förebilder på redaktionen :)

Kommentarer är avstängda.