Hinna med det omöjliga

Just nu är det stört mycket jobb på redaktionen. To do-listan blir aldrig så färdigkryssad som man önskar och det ligger alltid en HÖG med texter som ska korrekturläsas. Mejl ska svaras på, helst på en gång, och dessutom ska man vara med och fatta en massa små och stora beslut som rör tidningen. På detta ska man hinna med att vara en bra vän och flickvän, hinna hänga med familjen, skriva roliga blogginlägg, se respektabel ut och hinna tvätta håret då och då.

Ja, det är helt enkelt inte så lätt.

För att inte bryta ihop helt av stress ska jag nu skriva några gyllende regler att följa:

  • För att få energi ska jag prioritera träning. Det är MIN TID och jag behöver den.
  • Äta mycket och bra och försöka sova minst 7 timmar på nätterna.
  • Umgås med personer som får mig att må bra och strunta i de som tar min energi.
  • Lägga undan mobilen på kvällen.
  • Inte jobba senare än klockan 18.
  • Bli bättre på att koppla bort jobbet när jag gått hem. Nu känns det som att jag lever och andas Egoboost, och det är härligt men inte alltid bra.
  • Ha helgerna helt lediga och göra saker jag tycker om.