Mina favvobloggerskor

Dagen har förflutit utan större bekymmer. Jag har läst lite, skrivit lite, pratat mycket och varit övertrött och allmänt lillasyster-jobbig mot mina kollegor som låtit mig hållas. Jag har även styrt en sånglek under lunchen samt druckit fyra koppar kaffe. Dessutom har jag försökt skriva på DETTA blogginlägg sedan ungefär klockan 10.00 imorse men eftersom min hjärna inte riktigt är med mig idag har jag inte lyckats slutföra det. Tänkte skriva vilka bloggar jag läser men så kom jag på att det ju inte är speciellt många. Jag är dålig på att testa nytt, läst samma i ett år, och ja det är väl ungefär följande bloggar. Kom gärna med tips om det är någon fantastisk som jag borde börja läsa så kanske jag motvilligt kan ge den ett försök.

Här är i alla fall mina!

http://elsa.elle.se/ (Fina bilder, härlig slösurfning och lite irritation över att man själv aldrig har så där fina klänningar. Gillar Elsa. Hon är klok och duktig på det hon gör.)

http://bloggar.aftonbladet.se/amandaschulman/ (Amanda Schulman är som den där tjejkompisen man vill ta ett glas vin ihop med. Lyssnar även på hennes podcast och hon känns så MÄNSKLIG och NORMAL. Och så har hon en rolig blogg, men uppdaterar lite för sällan. )

Tyras.se ( Jag gillar att Tyra vågar dela med sig av sitt mörker. Gillar att det finns en blandning av rosa glitter och depression. Tycker hon verkar smart och cool. )

Gynning.net (Fascinationen för denna kvinna alltså?! Jag brukar låtsas att jag är Carolina Gynning ibland. Speciellt när jag råkat klätt mig i något konstigt. Då tänker jag: Vad hade Carolina Gynning gjort i det här läget? )

josefinknave.se (Förra red.chefens blogg, Aka. Lillchefen. Den är rosa, glad, härlig och jag är beroende av den.)

tacksomfan.se (Vår redaktionschefs blogg som hon har ihop med sin kille. Den är rolig rätt så ofta!! Fina outfittor och tokiga animationer bjuds man på här )

Hanapee.com (Hanna på jobbet. Fattade inte ens att hon hade en blogg första månaden utan tyckte hon var lite konstig, när hon satt och gjorde störda miner i Phooto Booth under arbetstid. Haha. Men om ni inte läst den så ska ni göra det.

blondinbella.se (Den första blogg jag någonsin läste. Tänk om jag hade vetat då att vi skulle jobba ihop? )