SEMESTER!?

I dag är sista dagen innan semestern och min hjärna verkar redan ha checkat ut. Var precis och hämtade mitt kontokort som jag glömt på lunchrestaurangen som ett exempel. Mitt huvud känns som en seg gröt och jag kommer inte på några smarta ingresser alls. Blir nog lite helgjobb trots allt, så att jag kan lämna in det sista så bra som möjligt. Men ändå… LEDIG I FEM VECKOR!! Känns helt sjukt. Som egenföretagare får man ju inte ut nån semesterersättning utan den ska man ha sparat till under året *OOoops*. Så ska försöka budget-semestera så mycket som möjligt.

Har inte planerat så mycket, men här kommer en lista på saker jag vill/hoppas ska hända:

 • Letar efter en billig scharter med Ottilia i nästa vecka. Vill inte flyga, men längtan efter sol, bad, drinkar och sand under fötterna väger helt klart upp.
 • Åka till Mora med Gustav.
 • Vindsurfa. Fick blodad tand förra sommaren, så kul!
 • Paddla kajak.
 • Åka en weekend till Berlin/budapest eller Reykjavik kanske? Någon som varit på Island?
 • Hänga på landet på Värmdö/Saltarö.
 • Rida! Har drömt om att börja rida igen i flera år.
 • Kanske åka till Göteborg och bo hos bästa Julia? :)
 • Gå på parkteater.
 • Köpa Grönan-kortet och gå på konsert. (Vem ska man inte missa!?) Plus åka karusell tills jag kräks.
 • Åka till minst två skärgårdsöar.
 • Ligga på en filt och läsa massa böcker!
 • Ta sjukligt många skogspromenader.

 

På Vurma – världens bästa lunchställe! 20120629-153151.jpg

20120629-153133.jpg

En kommentar

 1. Henrik C · 29 juni, 2012

  Ha en bra semester!

Kommentarer är avstängda.