Att dejta mig

Att vara ihop med mig måste vara som att springa uppför en backe och bli jävligt trött.

Jag är otroligt bekräftelsekrävande, närhetsberoende och romantiktörstande. Dessutom är jag dramatisk och har humörssvängningar som kan få farmen-qristina (ja hon stavas med Q?) att framstå som en ängel. Jag är rastlös, hypokondrisk, neurotisk och krävande.

Med andra ord så är det ingen solskenspromenad att dejta mig. Men om man väl orkar stå ut med alla mina egenheter så kan man ändå räkna med viss utdelning. . .. .
Jag är till exempel väldigt mysig och kärleksfull och så lagar jag god mat. Om man sköter sina kort rätt så kan man faktiskt få en glad, romantisk och härlig tjej på det stora hela som kan bjussa på ett ligg emellanåt och bjuda på frukost på helgmorgonen.

Och eftersom Gustav står ut med mig, älskar mig och vill göra mig lycklig så har vi (läs jag….) bestämt oss för att ha en Cissi+Gustav-kväll varje onsdag. För man måste kämpa förstår ni. För att behålla romantiken. Jag måste få sätta på mig ett par klackar och en kjol och känna pirret av att gå på DEJT.

Tack Gustav för att du orkar med mig. Varje dag. Tack för ditt slit.
Jag älskar dig.

20120829-111128.jpg
Festliga ben dagen till ära.