Jag utvärderar gårdagskvällen

Snabba Cash 2 var inte helt oväntat inte lika bra som ettan men ändå väldigt spännande. Satt och halvblundade och småskrek mig igenom filmen och studsade upp och ner på sätet så Gustav fick skämmas. En annan grej jag alltid gör är att jag smaskar väldigt ljudligt när jag är stressad/nervös/rädd/koncentrerad. Jag smaskade tydligen så högt på mina ”baconsnacks” att tjejen brevid tittade surt på mig.
Snabba cash 2 får en stark trea av mig.

Jag har bestämt mig för att aldrig mer i hela mitt liv gå på bio på filmstaden Sergel eller typ Heron city. Det finns så många vackra biografer i Stockholm så varför tryckas in i en skitful och stökig biograf med hundratals kids och sen vallas ut bakvägen. Låter jag som en snobb? Det skiter jag i. Jag vill ha sammetsklädda trappor och kristallkronor i taket och en vacker foajé att vänta i. Alltså om jag kan välja. Rigoletto på Kungsgatan har totalrenoverats och är riktigt glammig. Andra biografer jag gillar är Zita, Saga och Skandia.
Biograf Rigoletto får en fyra av mig.

Innan bion åt vi på Vigårda (ny snabbmatsrestaurang med ”fin” mat). Gillade att det var billigt, gott och att maten kändes fräsch. Gillade inte att det spelades jobbig psykmusik och att man kastade i sig maten på grund av stressig känsla. Dock sjukt bra ställe att ”slinka in på” och 50 kronor för ett glas vin på Stureplan får man leta efter.
Vigårda får en svag fyra av mig.

20120830-093958.jpg

20120830-094019.jpg

20120830-094108.jpg

20120830-094154.jpg

Fin toalett på Rigoletto!