En kväll att minnas

Jag måste erkänna att jag ibland googlar på mig själv. Det är en liten genant ovana jag har lagt till mig. Just ikväll hittade jag en bild från Finest och upptäckte att det var från den kvällen jag träffade Gustav. Den 24:e mars 2011 på Soap bar. Jag hade på mig en väldigt kort klänning och rött läppstift och kände mig lite oövervinnerlig. Jag och min vän Tess hade förfestat hos mig på bag-in-box-vin och pulversoppa med nudlar. Eftersom det var dagen före lön var inte kontot på max direkt. Gustav gled in runt ett på natten på ”Såpan” samtidigt som jag tog en cigarett på uteserveringen. Tack vare en kille som raggade upp Gustav började vi prata lite, eftersom jag och min nyfunna homosexuella vän för kvällen satt vid samma bord. Gustav hade en halsduk och väldigt blåa ögon. Men jag tittade knappt på honom eftersom det var min kompis Tess som tyckte han var snygg och det var min uppgift att vara ”wing-woman” på dansgolvet och fixa honom till henne. Men så väser hon i mitt öra ”du kan få honom, han är för kort för mig!”  En öl senare och en svettig halvtimme på dansgolvet (Jag har tyvärr ALDRIG fått dansa med honom igen. Det var tydligen bara någon förförelsegrej eftersom han HATAR att dansa….) så stod vi tre och hängde vid baren och snackade och jag och Gustav flirtade lite. Och plötsligt tänds lamporna. Klockan har blivit 3 och stället stänger.
”Vi har efterfest hos dig Cissi, ropar Tess” och jag tänker att….. ja, varför inte? Vi knölar in oss i en taxi men mitt emellan krogen och min lägenhet ångrar sig min kompis, tackar för sig och hoppar ut taxin.

Stämningen i taxin förvandlades från flamsig och högljudd till en spänd förväntan och nervositet. Vi satt där och fnittrade lite åt det konstiga i hela situationen att vi plötsligt ”skulle hem med varandra” och jag förklarade att ”jag inte brukar göra sånt”…  Sen låste jag upp dörren och släppte in Gustav till min värld. Och resten är som man säger historia…

2 kommentarer

  1. Tess · 8 oktober, 2012

    Haha :) Lite kul det där! Puss

  2. Emelie · 8 oktober, 2012

    Så fin färg på håret =). Du borde gå tillbaka till de mer bruna färgen istället för svart. Riktigt fint

Kommentarer är avstängda.