Vad Sverigedemokraterna egentligen menar

Ja så kommer det då ut en filmsekvens som visar SD-toppar uppträda rasistiskt, sexistiskt och viftar med järnrör. Och väljare blir upprörda och det anordnas presskonferens och personer får avgå.

En liten tanke bara: JAMEN DET VISSTE NI VÄL HELA TIDEN VAD FAN TRODDE NI ATT DET VAR ETT STÄDAT MYSPARTI UTAN RASISTER OCH IDIOTER? SLUTA NU!

Bara för att ett gäng rasister sätter på sig kostym, klipper sig och pluggar retorik betyder inte det att åsikterna förändras. För er som har lite svårt att läsa mellan raderna kommer här en ordförståelse:

”Sverigevänligt parti” = Indvandrarfientligt parti.
”Vill väna om de Svenska kulturarvet” = Vill kasta ut alla invandrare.
”Vill skärpa kraven för flyktingpolitiken” = Vi skiter i om folk svälter ihjäl/blir mördade, bara de inte besvärar oss.
”Vi är inte rasister” = Vi är rasister.
”Vi tror inte på ett multikulturellt land utan på västerländska traditioner” = Vi är livrädda för muslimer.
”Vi tror på folkhemmet och att mycket var bättre och tryggare förr” = Kan inte bara alla kvinnor bli hemmafruar igen?
”Svenska traditioner är viktiga” = Vi har egentligen inte en susning om vad det innebär men det låter bra. Helst vill vi bara heila och sjunga Nationalsången på skolavslutningen.
”Vi är för alla människors lika värde” = Bara de inte är judar, muslimer, invandrare, kvinnor eller har mörkt hår.

Och för er som fortfarande inte tror att de är rasister på riktigt så tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida och verkligen läsa vad de står för. Det är fan det minsta ni kan göra om ni ska lägga er enda demokratiska röst på dem. Och minns vad som hände i Tyskland när ett missnöjesparti ”satte ner foten” för sisådär 70 år sedan. Det började säkert med att någon sa ”Jag är inte rasist MEN………”

5 kommentarer

 1. Amanda · 15 november, 2012

  Så jäkla bra formulerat!! Tack för detta inlägg :) önskar att förr var så smarta och insiktsfulla som du :)

 2. Amanda · 15 november, 2012

  Menar så klart att jag önskar att folk var inte förr.. Hehe

  • Cissi svarar · 15 november, 2012

   Tack! Vad glad jag blir. Läskigt att tänka att så JÄVLA många har röstat/sympatiserar med dem. Har jag några såna bloggläsare? Vad är det för personer? Finns dem i min närhet? Det gör mig fan livrädd att tänka på.

 3. Johanna · 15 november, 2012

  Håller med föregående talare!
  För mig är det så självklart att SD har helt fel i alla sina värderingar och jag vill ju tro att alla tänker som jag, men sen inser jag att det faktum att de faktiskt valts in i riksdagen och ÄR sveriges tredje största parti säger emot detta och att folk faktiskt AKTIVT gått och röstat på detta parti… Blir så ledsen och faktiskt lite rädd, skäms ju för Sverige som har dessa människor…

 4. Hanna · 15 november, 2012

  BRAVO!!! love u

Kommentarer är avstängda.