Regna bort

Tror jag ska ha mens snart eller så är det kuk-vädrets fel, men började grina på väg till Dramaten. Regnet bara piskade i ansiktet och jag kände mig ful och trist och blöt och iskall. Detta väder suger verkligen musten ur en, drar ur ens livskraft och glädje. Det är dagar som dessa man undrar hur man kan VÄLJA att bo i Sverige med kallt, mörkt klimat halva året. Det blev lite bättre när vi såg musikalteatern (som tyvärr inte riktigt var min kopp te, men trevligt i alla fall..) och höjdpunkten var middag efteråt på teaterrestaurangen. Nu ska vi krypa ner under täcket och se Modern family.

20121127-223514.jpg

2 kommentarer

  1. Cecilia · 27 november, 2012

    Usch, jag vet… Man vill alls gå utanför dörren den här tiden på året, bläää!! :-(

  2. Henrik C · 27 november, 2012

    Håller med, ibland undrar man varför man inte bor på ett varmare och soligare ställe än Sverige!

Kommentarer är avstängda.