Veckans status

Alltså detta frilansliv.. Jag älskar och hatar det på samma gång. Just nu tittar jag på På spåret, äter frukost och inbillar mig att jag jobbar, vilket jag givetvis inte gör. Och klockan är tolv. I ett paralellt universum håller vanliga människor på att förbereda sig för sin lunch. De värmer matlådor i olika kökskontor runt om i Sverige, promenerar till sin favoritrestaurang, eller köper en sallad på Seven Eleven.

Låt mig berätta om min vecka, och låt mig framför allt berätta om DENNA DAG.

Tisdag: Simma och träna på Centralbadet, gå och se ”Romeo och Julia-kören” på Dramaten ikväll. Obs, har inget att göra med den klassiska föreställningen utan detta är någon form av ”1800-tals renessans-kör”. Frågor på det?
Onsdag: (”Jobba”), vara barnvakt och ta ett glas vin med Ottilia.
Torsdag: Äta julfrukost på hotell Birger Jarl och se ”Julgransvernissage”. Gå till min terapeut, äta tjejmiddag och kanske gå och se en spelning.
Fredag: (”Jobba”) Gå ut och dansa med Ottilia!

Sammanfattning: Mycket fest & kuligheter. Ser fram emot att börja gå i terapi igen och riktigt GÖTTA in mig i all ångest. Måste söka jobb.

20121127-112401.jpg