Träning, bingo och en liten intervju…

Hej! Nu ska jag sova men ville bara skriv ett godnatt, på Gustavs jäkla mac-dator som jag HATAR! Det går nästan fortare att blogga från mobilen. Jag är en sådan där kvarleva från forntiden som fortfarande tycker att PC är det enda som funkar. Hur som helst så har jag spenderat halva dagen med den vackra och förtjusande damen Ottilia. Vi tränade på SATS vid Höttorget (riktigt bra, jättestort och helt folktomt!) och körde lite boxning med varandra & taggade varandra i plankan och ”sittande stolen”. Nu jävlar ska det bli träning på allvar – att köpa SATS-kort kan vara det bästa jag gjort!?

Sedan jobbade jag (läs sökte jobb) ett par timmar på Kaffeverket för att avsluta med att möta upp G. för lite……. håll i er nu…..BINGO! Ja alltså spelet.. . Vi skulle på bio men filmjäveln (Hobbes) hade inte haft premiär än och det snöade så mycket att vi båda var som två blöta arga katter, men så kom jag på idén att alltså spela bingo :) Men dessvärre vann vi inget. Alltså, jag skulle kunna skriva ett helt reportage om Bingohallar. Varit på några stycken nu, och det är väldigt speciellt. Alldeles knäpptyst men ändå mysigt eftersom alla känner varandra. Kaffe i plastmuggar och tanter som röker i ett trångt rökrum. Och så den nasala rösten som läser ”IVAR 32 TREA TVÅA”. Det är fan vackert.

MEN SKIT I DET för det jag skulle berätta är att jag ska på en intervju imorgon bitti! Vill inte skriva så mycket om det om jag inte får jobbet men det är ett receptionistjobb i alla fall på ett känt företag :) Ni får hålla alla tummarna att jag inte gör bort mig, ramlar, går vilse, kräks eller dör av nervositet. Nu försöka sova!

20121211-221833.jpg

20121211-221838.jpg.

Den döda träningsblicken….

2 kommentarer

  1. sanna · 11 december, 2012

    kan vi inte gymma eller gå på pass på måndag? :)

    • Cecilia Salamon · 11 december, 2012

      ja det gör vi! Står ”reserv” för ett jobb då men antagligen blir det inte av. KUUUUL!!!

Kommentarer är avstängda.