The Hobbit

Lovade en recension av filmen The Hobbit, så här kommer den!

Gillar du långa stidsscener med konstiga skogsväsen i tre timmar och fullkomligt ÄLSKADE sagan om Ringen triologin så kommer du nog digga The Hobbit. Personligen hade jag kunnat lagt de 150 kronorna på något annat. Filmen var varken magisk eller vacker som jag hade väntat mig utan kändes framkrystad. 3D effekterna var störiga (varför känns det som 80-tal när en hel biosalong kämpar med att uppskatta ”den nya flugan” fast det egentligen bara innebär att texten blir helt suddig?) och det värsta av allt var att filmen inte ens fick någon upplösning. Eftersom filmbolaget vill pressa ut så mycket pengar som möjligt är öven denna film uppdelad, i två eller tre delar? Så efter att ha genomlidit TRE TIMMAR får man inte ens ett jävla lyckligt slut.

Nej ska du på bio i jul rekommenderar jag att se ”En oväntad vänskap” eller ”Palme” och själv är jag sugen på att se ”Searching for Sugar man” och ”Blondie”.

/MVH filmnörden
Ps! Skulle det inte vara kul att starta en biocirkel? Så går man på en film varannan vecka och sen dricker man vin och pratar om den efteråt. Åh bästa idén på länge!?

4 kommentarer

 1. Sandra · 17 december, 2012

  Biocirkel lät ju sjukt mysigt! Bio är bäst :)

  • Cecilia Salamon · 17 december, 2012

   JAA! Jag säger till när första träffen blir =)

 2. sanna · 17 december, 2012

  åååh, jag är på biocirkel! =)

  • Cecilia Salamon · 17 december, 2012

   JAAA! Måste styra upp detta!!

Kommentarer är avstängda.