Återblick december 2011

Så här till nyår är det lätt att man blir lite nostalgisk och tänker tillbaka på året som gått. Det blir ett slags bokslut och en ny början och allt det där. Egentligen är det ju inget som förändras, mer än att man sätter dit siffran 13 istället för siffran 12 på slutet av årtalet. Men låt oss se tillbaka på de sista SKÄLVANDE veckorna av december 2011.

JAG…

Intervjuade bland annat Love Generation, Gudrun Schyman och fd. Svenska hjältarna och tjejerna bakom organisationen ”Ung cancer” till Egoboost.

Vi hade ett mysigt glöggmingel på redaktionen och packade goodiebags.
Var nykär i Gustav och blev pirrig och nervös när han kom och hälsade på mig på jobbet….
Var på julfest på Videofy me…

Hade ”lillejul” med jobbet och fick en speciell kalender…… Och så var jag på Pontus och åt Afternoon tea!

Hade julbord med jobbet på Tyrol och deras fantastiska viltbuffé.

Packade vi ihop kontoret på Själagårdsgatan i Gamla stan för att flytta till Birger jarlsgatan. Det var det finaste kontoret någonsin och jag får en liten tår i ögat när jag tänker på det!
Testade jag på akupunktur mot stress, för att skriva om det. Om det funkade? Njaaa… kanske, men HELVETE vad ont det gjorde!

Och sist men inte minst – åkte jag och Gustav till Lanzarote över julen! Det var en speciell resa på många sätt. Dels vår första resa tillsammans, första gången jag inte firade jul hemma och första gången vi sa att vi älskade varandra…. :) Vill gärna åka tillbaka till Puerto del Carmen – en mysig stad, härliga stränder och god mat.