Bildbomb från Mora del 2

Hej älskade! Jag tog en liten bloggpaus under julen med nu är jag tillbaka. Vi har spenderat de senaste fyra dagarna i Mora hos Gustavs familj. Skulle kunna skriva massor, men ögonen går i kors – så här kommer bara en snabbuppdatering, och som man säger – bilder säger mer än tusen ord.

Vi har:
* Spelat Bingolotto
* Firat jul efter alla traditionens regler
* Åkt pulka
* Bowlat
* Varit ute och festat på ”parken”
* Ätit ofantligt mycket julmat
* Kört bil i snöstorm
* Varit på IKEA
* Gått på Isen på Siljan

Kort psykuppdatering: Måste erkänna att jag tycker det är SÅ skönt att julen är över och att jag var lite SPÄND i kroppen från och till ända tills den 25:e på kvällen (när jag fick gå all in på dansgolvet). Sen dess har jag typ känt total harmoni. Det är så mycket förväntningar inbakade i dessa högtider och hur mycket man än låtsas för sig själv att man inte bryr sig så finns dem där i bakgrunden. Gustavs familj är fantastiska och otroligt avslappade, så det är skönt – men det tar ändå typ två dygn för mig att slappna av helt när jag åker iväg. Nu känns det underbart att vara hemma igen och jag ska göra mitt allra, allra bästa för att hålla kvar i den här lugna känslan i kroppen. Vill inte gå tillbaka till vardagen riktigt än…

Nä nu ska jag sova – här kommer en massa bilder. Enjoy!

Obligatoriskt:Kalle Anka och julklappsöppning!

Kalle (Gustavs bror) fick en spelautomat fullproppad med Trisslotter. Varför måste man få tråkiga presenter bara för att man är vuxen?Kalles present - fullproppad med TrisslotterJag fick en sån vacker tekopp! Det här med att jag hade önskat mig fina muggar snappades upp – och jag fick fem stycken! Använde två av dem som blomkrukor och det blev ju också jättefint :)Fick en sån vacker tekopp!Vi spelade spelet Alias som jag fick i present – bra grej förutom att det är stor risk att man hatar sin medspelare när hen inte fattar/kan förklara ett enkelt ord och ens 60 sekunder tickar iväg. …

Julmaten. Det bästa som finns tycker jag är att äta resterna dagen efter på en macka.. .. .. Mmmm..

2 kommentarer

  1. elin · 27 december, 2012

    Vilken otroligt fin kopp! Vet du var den är köpt? Indiska?

    • Cissi svarar · 27 december, 2012

      JAPP! INDISKA ÄR JAG (nästan) HELT SÄKER PÅ. JA VISST ÄR DEN FIN!

Kommentarer är avstängda.