Cherry baby

Måste bara tipsa om en helt fantastisk film som jag råkade trilla över ikväll på Netflix. Aldrig hört talas om den förut, men blev helt hypnotiserad. Maggie Gyllenhaal spelar så sjukt övertygande huvudrollen som en Drogmissbrukande ung mamma som efter att ha kommit ut ur fängelset försöker få ordning på sitt liv. Om nu någon ser den (vilket jag verkligen tycker att ni ska göra!) så måste ni skriva och berätta vad ni tyckte. Älskar filmer som kryper in under skinnet på en.

20130111-212809.jpg

2 kommentarer

  1. Moa · 11 januari, 2013

    Såg den nyss(tack för tipset!) tycker den var jätte bra men det kändes inte som ett så bra slut, man vill ju veta hur det går!

    • Cecilia Salamon · 11 januari, 2013

      ja veeeet! Men tror att det är meningen att vi själva ska föreställa oss det.. Jag tror i alla fall att hon åkte in på rehab och förstod att hon inte var redo att ta hand om sitt barn, innan hon först blev frisk =)

Kommentarer är avstängda.