Sojamjölk och en ursäkt

Älskar verkligen sojamjölk. Det är nyttigt, gott och ett skitbra komplement till vanlig mjölk. Har ni inte provat det än så måste ni! Nu håller jag på att göra en wok på löfbiff, sockerbönor, purjolök och paprika. Äter med råris och kanske, kanske ett glas rött till.. Har varit totalt bortkopplad från blogg och dator och ber om ursäkt för det – men jobbar heltid på förskolan denna vecka och är helt slut på kvällarna. Har så stor respekt för alla förskolelärare som orkar år efter år och lägger ner sin själ för att ta hand om andras barn. Det är ett slitigt jobb! Men kul och mysigt också så klart :)

20130121-191324.jpg just det. Kan ju inte fota något från jobbet även om jag vill- det är ju super-sekretess på sånt. Dessutom finns det inte jättemycket tid över till bloggning. Får vara glad om jag hinner skita.

2 kommentarer

  1. Cecilia · 21 januari, 2013

    Jag har jobbat på förskola i två år (som vikarie) och jag kan inte annat än hålla med dig. Det är mysigt och roligt, men tyvärr tar det stressiga och slitiga över alldeles för ofta. Jag hade knappt något eget liv i veckorna under dessa två år – det enda jag orkade med var jobba, äta, sova… Så synd för det är ju ett roligt jobb egentligen, men på grund av alldeles för lite personal och alldeles för stora barngrupper så tar det negativa över. Jag beundrar verkligen alla förskolelärare och barnskötare som orkar år efter år – de borde ha dubbelt så mycket i lön!!

    • Cecilia Salamon · 21 januari, 2013

      Jag kunde inte sagt det bättre själv. Det är ju ett av världens viktigaste jobb. Att ta hand om barnen och se till att de växer upp till vettiga och kärleksfulla vuxna. Så underskattat arbete!

Kommentarer är avstängda.