Saker man brydde sig om…

Jag har aldrig riktigt kunnat slappna av i mina tidigare relationer. Även om jag tyckt att jag varit supersoft bara för att jag haft mjukiskläder och varit osminkad så har jag ändå varit otroligt medveten om när jag sist borstade tänderna, att aldrig prutta inför den andre eller lukta svett. Men sakta men säkert flyttas positionerna fram när man blir sambo (med någon som älskar en som man är..) och man inser att man plötsligt inte bryr sig så mycket längre… Men ibland minns jag tillbaka, och nu är det god tid för listan….

Saker man brydde sig om i början av förhållandet: ”
1. När man gick för att kissa mitt i natten passade man på att borsta tänderna… ”För säkerhets skull… ”
2. Man var överdriven frenetisk med sin intimhygien. Så hygienisk att man fick svamp på kuppen av allt tvättande.
3. Man var noga med att spela ”rätt” musik och tog bort alla skämsmusik från sin Spotify-spellista.
4. Man försökte matcha Bh med trosor. HAHAHAHA.
5. Man skämdes för att ens partner skulle höra en sjunga falskt eller prata engelska dåligt.
6. Man ville verka som jordens coolaste person som inte brydde sig så mycket om förhållanden och sånt. Kunde kasta ur sig ”ja, jag tycker inte man behöver sätta etiketter på allt.” Fast man egentligen inte ville någonting annat än att storhandla på IKEA tillsammans och hålla handen.
7.  Man ville verka som att man hellre festade och var med kompisarna än att vara hemma och mysa i soffan (återigen: man ville vara en cool tjej och inte en toffel!). Egentligen ville man ses HELA TIDEN.
8.  Man låg hellre dubbelvikt på badrumsgolvet i magsmärtor än att släppa sig inför sin partner.
9. Skulle man bajsa var det en otrolig procedur som innefattade en dusch för att minimera doft och ljud.
10. Man låtsades inte bry sig ett dugg om ens partners förflutna, för att sedan sitta i timmar och titta igenom hens facebookbilder i jakt på gamla ex. 

 

Här hade vi träffats i några månader och Gustav följde med på ett event som Egoboost höll i. Jag var nervös och pirrig över att han skulle se mig i mitt ”jobb-mood” och träffa alla kollegorna. Även om jag ler åt minnet är det så jävla skönt att den där osäkra tiden är förbi. Det är underbart att slippa planera allt, spela spel och faktiskt bara kunna vara sig själv. 

En kommentar

  1. Tess · 31 januari, 2013

    Underbart inlägg! Känner igen mig i 9 av dessa 10 punkter och är där just nu…. Buuuu!! Kan det bli bättre nångåååång…. :)

Kommentarer är avstängda.