Dagens favoriter

 

Den här läppstiftspennan ”Chubby lipstick” från Make up store ser kanske inte mycket ut för världen, men den är en riktig räddare i nöden. Perfekt konsistens (inte kladdig, mjukgörande och sitter som berget) och är perfekt att ALLTID ha  med sig i väskan. Den tar 1 sekund att måla på och det går knappt att måla fel heller så man behöver inte ens spegel till den. Wowowowowowow!

20130218-202510.jpg

Och den här lilla tepåsen ser inte heller så rolig ut, men den har jag blivit helt beroende av! Kvällsro är ett örtte med ”lugnande egenskaper” typ som kamomill och sånt. Den luktar liksom tryggt och mysigt och känns lite som att dricka välling….. Tror stenhårt på att betinga kroppen med olika saker och har man svårt att sova kan det vara bra att betinga en speciell smak/doft med att det är dags att varva ner. Finns att köpa överallt billigt, typ ICA. 20130218-202515.jpg