”Om bara..”

Jag är en person som tror att mitt liv kommer att förändras ”om bara..” Det kan vara till exempel så att jag köper en bukett tulpaner. Då är det inte bara några blommor som ska sättas i en vas. Nej då ser jag helt plötsligt hur mitt hem kommer att vara magiskt välstädat och dofta nytvättade lakan. Solen kommer att lysa in genom fönstret och fåglarna kvittra. Sängkläderna kommer vara fluffigare än aldrig förr och garderoben välsorterad. Detta ser jag framför mig i samma sekund som jag köper tulpanerna.

På samma sätt är det om jag köper ett klädesplagg eller en ny tränings-BH. Det är inte bara ett plagg, utan jag har plötsligt köpt en helt ny fantastisk stil eller en superkropp och träningsmotivation för hela året.

Och idag. Jag var på en pressrelease för Blow pro senaste produkt ”You only smoother” och hörde en föreläsning av en passionerad hårstylist från New york. Jag blev helt till mig och nästan sprang till Fältöversten efteråt och köpte rundborste, badmössa (har ALDRIG använt det) och torrschampo. För vet ni? I dag är dagen då mitt hår kommer bli silkeslent, fladdra i vinden, aldrig mer vara fett och frissigt och alltid dofta jordgubbe. Det är nu det händer. Det känner jag på mig.

20130227-165100.jpg

20130227-165106.jpg