Frilans finans

Idag har jag tagit ledigt (Gud vilken snäll chef jag är!) och ska möta upp en kompis för en power Walk kring Djurgården. Sen ska jag hem och vårstäda har jag bestämt. I alla fall skrivit en lååång lista på allt som behöver göras…. Hehehe… Kanske ska fota all skit hemma och sen lova att lägga upp en ”efter-bild” när det är klart? Ja, så gör vi! Förresten, är det någon som har erfarenhet av frilans- finans? Funderar starkt på att gå över till dem och låta dem sköta all fakturering/bokföring. Är så trött på all ekonomi-stress och att jämt oroa sig för att göra fel. De tar 6 procent av ens vinst för att sköta jobbet. Är det värt det eller bättre att skaffa en revisor? Planen är att frilansa på heltid.

20130228-113051.jpg

2 kommentarer

  1. My · 28 februari, 2013

    Du kan ju anställa dem så länge, så att du kan satsa på att frilans till 100%! Då kanske det även blir lättare sen när allt rullar på att anställa någon som gör det åt dig, istället för ett företag som tar 6% av vinsten :)

    • Cecilia Salamon · 28 februari, 2013

      Ja precis, det blir nog så jag gör. Orkar inte lägga så mycket energi på något som jag faktiskt är skitdålig på och tycker är svintråkigt……. =) Bättre att lägga energin på det man är bra på!

Kommentarer är avstängda.