Tjuvkik…

I goodiebagen från eventet som Reddville höll i samarbete med Rosa skrot, igår. Fina träningskläder från Röhnisch bland annat. Jag måste erkänna att jag är skeptisk till just namnet ”rosa skrot” som ju är ett gym för tjejer, eftersom jag tycker att är trist att ett tjejgym måste vara just gulligt och rosa. Det känns inte helt feministiskt. Samtidigt är det grymt att få fler tjejer att gymma, hitta en gemensam mötesplats där man även kan ta en fika efteråt – och jag älskar att det fanns handdukar, schampoo, balsam, hårprodukter, plattång osv i omklädningsrummet. Där fyller de verkligen ut ett behov! Men som sagt – lite tvådelad inför just namnet och vilka associationer det ger. Vad tycker ni?

20130309-193133.jpg

20130309-193138.jpg

20130309-193144.jpg

En kommentar

  1. Cecilia · 9 mars, 2013

    Åh vilken härlig goodiebag! Jag var på Rosa Skrot på ett event i höstas, och jag håller med dig om det du skriver. Det är ett otroligt fint gym, och jag tycker det är kul att det finns ett gym enbart för tjejer, men jag reagerade också på att det är så tjejigt och rosa överallt. Känns inte helt feministiskt som sagt…

Kommentarer är avstängda.