Dagens favorit

Jag gillar verkligen Niveas nya body lotion – in shower. Det är en lotion som man smörjer in sig med när man fortfarande står i duschen, och sen sköljer av. Nu använder jag den varje gång och det är himla skönt att spara in den där minuten när man är stressad efter duschen. Dessutom blir det inte lika kladdigt (och kallt!) som att smörja in sig i sovrummet efteråt. Skitbra för stressade torrisar alltså!

NiveaFörresten – kom på en rolig sak i går. Hittade den här schampoo- serien ”Bobbys” på en lågprisbutik för 10 kronor så köpte med mig hem. Helt ok men absolut inget speciellt. När ”kändisfrisören Bobby” lanserade dem skrev ju precis varenda känd bloggare om att det var en sån fantastisk serie som de inte kunde klara sig utan. Typ alla hans vänner.

För er som inte vet det så är 8 av 10 produkt-tips i bloggar köpta på ett eller annat sätt. Visst, jag fick också denna Nivea- duschkräm på en pressträff, men jag skriver kanske om 1 procent av det jag får testa. Bara saker jag verkligen gillar och som har vettiga priser. Nu vet ni det :)

Bobby hämta (2)