Jobbiga telefonförsäljare

Jag håller på allvar på att bli galen! Jag sitter och arbetar på biblioteket. Eftersom jag väntar på ett viktigt samtal från en eventuell arbetsgivare så måste jag ha mobilen på. Det har den senaste timmen ringt TRE olika telefonförsäljare och velat prata pension med mig. Varje gång det ringer hoppar jag till och SPRINGER ut från biblioteket, eftersom jag tror att det är det ”viktiga samtalet”. Jag orkar inte med alla försäljare, jag känner mig jagad. Dem är på en på gatan, i köpcentrum, kommer i HORDER från välgörenhetsorganisationerna i Alvik Centrum och säger saker som ”bryr du dig inte om barn som svälter? Du har ju råd att köpa en kaffe.” Jag har så jäkla svårt att vara otrevlig utan känner alltid att jag måste ursäkta mig och förklara mig.

Jag har ju själv jobbat som telefonförsäljare. Det är inte alls speciellt kul att känna att man tränger sig på och man blev ledsen av alla otrevliga människor, så jag vill VERKLIGEN inte behöva vara det, men jag pallar inte. Hur får de ens mitt nummer? Jag kollade upp NIX- registret men man kan tydligen inte registrera ett mobilnummer utan bara hemtelefon. Så konstigt? Jag vill inte sluta svara i min mobil, för det kan ju vara viktiga samtal också. Förra veckan ringde de klockan 10 på kvällen, alltså, det är inte okej? Vad hanterar ni påstridiga försäljare?

telemarketer_176099289

En kommentar

 1. ToveEvensen · 26 mars, 2013

  LÄS MIN OVANLIGA BLOGG OM SJÄLVFÖRTROENDE, SEX, PRIVATA SAKER, STORBLOGGARNA, MITT LIV, FYLLA, ÅSIKTER,

  OCH DET VIKTIGASTE,
  SHOULD YOU, BE YOU?!

  http://www.shouldyou.devote.se

  LÄS MIN OVANLIGA BLOGG OM SJÄLVFÖRTROENDE, SEX, PRIVATA SAKER, STORBLOGGARNA, MITT LIV, FYLLA, ÅSIKTER,

  OCH DET VIKTIGASTE,
  SHOULD YOU, BE YOU?!

  http://www.shouldyou.devote.se

  LÄS MIN OVANLIGA BLOGG OM SJÄLVFÖRTROENDE, SEX, PRIVATA SAKER, STORBLOGGARNA, MITT LIV, FYLLA, ÅSIKTER,

  OCH DET VIKTIGASTE,
  SHOULD YOU, BE YOU?!

  LÄS MIN OVANLIGA BLOGG OM SJÄLVFÖRTROENDE, SEX, PRIVATA SAKER, STORBLOGGARNA, MITT LIV, FYLLA, ÅSIKTER,

  OCH DET VIKTIGASTE,
  SHOULD YOU, BE YOU?!

  http://www.shouldyou.devote.se

  LÄS MIN OVANLIGA BLOGG OM SJÄLVFÖRTROENDE, SEX, PRIVATA SAKER, STORBLOGGARNA, MITT LIV, FYLLA, ÅSIKTER,

  OCH DET VIKTIGASTE,
  SHOULD YOU, BE YOU?!

  http://www.shouldyou.devote.se

  LÄS MIN OVANLIGA BLOGG OM SJÄLVFÖRTROENDE, SEX, PRIVATA SAKER, STORBLOGGARNA, MITT LIV, FYLLA, ÅSIKTER,

  OCH DET VIKTIGASTE,
  SHOULD YOU, BE YOU?!

Kommentarer är avstängda.