Kul igår kuk idag

Hade en otroligt kul kväll igår när vi firade Ottilias och Emmas födelsedag på restaurang Vurma. Länge sen jag dansade så mycket och framför allt var kvar till stängning, haha. Brukar alltid bli så trött annars…. Efter festen gick vi, ett gäng, vidare till Spitfire tvärs över gatan. Det enda jag ångrar är att jag rökte typ ett halvt paket. Gamla vanor sitter i och jag blir så jäkla röksugen då jag festar ordentligt. Men kanske måste det få vara okej så länge det bara händer någon gång i månaden.. ? Ingen kan vara perfekt! Skitkul igår men mindre kul idag – har bara legat framför tv:n hela dagen med huvudvärk. Tänkte samla ihop mig snart för en promenad och en dusch…Fattar inte de som orkar festar all in varenda helg? Eller, när man var singel var ju hoppet om att man skulle träffa mannen i sitt liv just den kvällen som höll en uppe. Och så fanns ju tristessen att man inte ville sitta hemma själv. Är i alla fall så lycklig över mitt trygga samboliv men att jag kan välja att dricka shots och porrdansa till RnB om jag vill för en kväll. Det är då det blir som härligast. Hoppas ni har en bra och mysig lördag. Och glöm inte att dricka buljong när ni kommer hem från festen ikväll!

20130413-172545.jpg

20130413-172554.jpg

20130413-172602.jpg

20130413-172620.jpg