Tandkrämskrig, bakfylla, Plura-aura och event!

Har varit helt sjukt seg i dag och nu uppfunnit en ny regel: Inge mer alkohol på vardagar. Ska verkligen utmana mig och dricka bara Ramlösa på nästa event eller ”finmiddag”. Inte roligt eller värt med bultande huvudvärk hela dagen efter :,(

Men gårdagen då! Hade så himla roligt!!

Först var jag och Josefin på Centralbadet och tränade, bubblade och simmade. Då såg det ungefär ut så här när jag försökte mig på lite yoga-positioner……….. Bjuder på en liten tros-chock!

20130418-142913.jpg

Sen gick vi på ett event som Aussie hade i samarbete med Nöjesguiden. Men eftersom vi insåg att maten hade tagit slut där och vi var monsterhungriga, smet vi iväg till McDonalds och tryckte en meny.. Ooops.

20130418-142618.jpg

Sen gick vi tillbaka och träffade en massor av härliga människor där, som Hanna, Yrsa, Sanna och hennes vän Anna. Efter att ha druckit lite bubbel, tryckt maränger och trängts med en massa coolingar bestämde vi oss för att gå vidare till en bar på söder. Bacaro hette den och var så där genuin och mysig som man vill att en kvarterskrog ska vara. (Vi har för många alkisar och för deppig stämning på vår i alvik…) Älskar ställen som liksom andas ”Plura..”

Allt var superbra ända tills jag bestämde mig för att möta upp Gustav å hans jobbkompisar som också var ute. Min mobil dog och jag gick vilse på söder… I kort kjol och högklackat.. utan mobilen som hade dött… Men det gick bra till slut och jag och Gustav klunkade buljong och hade tandkrämskrig (?) när vi kom hem. SÅ MYSIGT ATT VAKNA MED TANDKRÄM I HÅRET! <3

Ps! Fick en väldigt fin present med mig hem som jag inte hunnit prova. Lovar att ge en recension om det skulle visa sig vara jordens bästa eller så. Men har hört att Aussies hårprodukter ska vara grymma!

Nu fortsätta "jobba". puss

 

20130418-142624.jpg

20130418-142631.jpg20130418-094845 140687-josefinknavececiliasalamonsannawestinannawaldenstrom-43956

Bilderna kommer härifrån: http://www.josefinknave.se/, http://nojesguiden.se/artiklar/the-aussome-art-experience, http://www.tacksomfan.se/