Helt sjukt

Ikväll har jag myskväll här hemma med lite städplock och nu tänkte jag faktiskt ”unna mig” att ta ett HALVT glas rött och läsa Hanna och Amandas senaste (och tyvärr sista..) tidning. Försöker lägga bort dator och mobil om jag kan för jag förknippar det så mycket med jobb, men så kom jag på att jag borde tipsa om en sak innan jag stänger ner för ikväll. Jag såg det sista avsnittet av David Hellenius program Helt sjukt igår. Det handlade om hypokondri och tvångstankar, och jävlar vad befriande det var att se det! För det första inser man att man inte är ensam om att vara lite knäpp och för det andra inser man att man definitivt inte är knäppast. Om ni också är lite hypokondriska och kanske i detta nu håller på att fundera på att kolla upp den där fläcken, knölen eller vad det nu är ni är säkra på ska ge er cancer så borde ni definitivt se avsnittet. Det finns på tv4/play gratis i några dagar till!

En kommentar

  1. Ebblan · 25 april, 2013

    Kan inte du berätta lite mer om hur det är att vara frilansare, hur du fått alla jobb och hur frilansfinans fungerar?
    Tycker att det är spännande, har journalistik som inriktning på gymnasiet men frilanslivet är inget vi lär oss om.

Kommentarer är avstängda.