Fotsvett deluxe

Här sitter jag lite nonchalant och tvinnar en hårslinga mellan fingrarna. Är på väg till ett event med Top model på München bryggeriet. Det ska vara någon slags fördrink eller något för pressen innan. Men här kommer 3 saker som talat emot denna kväll: 1. Jag är så jävla inihelvetes skit-trött!!!!! Var tvungen att svepa 2 glas vin för att orka göra i ordning mig & gå hemifrån och nu mår jag istället illa……. 2. Misstänker att de flesta på detta event kommer vara 19 år och älska Top model? 3. Jag har för varma skor!!!! Snygga stövlar MEN för stora. Har därför stoppat in extra sula plus dubbla strumpor vilket resulterat i värmechock.

20130426-180215.jpg

20130426-180318.jpg åh Gud, ser nu att det ser ut som att mina ben är tjejens i kjolen. Och att ja inte har någon underkropp :-)