Valborg 2013

HEJ! Låt mig berätta om min valborgsmässoafton och ge er min alkohol/fest/analys.

Jag hade inga speciella förväntningar eftersom jag liksom inte tycker att valborg är en sådan stor grej. Jag hade nöjt mig med att gå ner till brasan i Enskede, käka en korv och va glad, men nu var det alltså Uppsala som gällde. Gud, jag skulle kunna skriva många långa inlägg kring mina otroligt tvådelade åsikter kring ”rakt in i kaklet – festande”. Å ENA SIDAN blir jag äcklad av fulla människor och mår psykiskt dåligt av alkohol och tycker att hela vårt samhälle är så sjukt att man drogar sig själv till en zoombie för att ha kul. I ren protest funderar jag ofta på att bli nykterist. Å ANDRA SIDAN finns det något lockande med att just skita i allt och svepas med och lägga alla sina kontrollbehov och hämningar åt sidan. Jag vill vara ansvarslös, dansa hela natten och dricka kopiösa mängder vin, bara för att jag KAN.

Ni hör ju, djävulen och ängeln som bråkar på min axel. Så denna valborg vart lite så där att jag inte riktigt kunde slappna av hundra procent (vad är klockan, när går tågen, ska vi inte äta middag, borde dricka vatten, har jag kul? och så vidare, KUL TJEJ), men sen någonstans efter si så där 8 timmars festande, en hamburgertallrik, en piknik i ösregn och några timmar på klubben Flustret släppte det där och jag bestämde mig för att bara KÖRA. Då vart det så himla roligt! Vi dansade så mycket och det var svettigt och jag kände mig extra kär i Gustav och glad för sommaren som ligger framför oss. Vi avslutade efter 12 timmar i Uppsala på ett tåg med en stor matsäck från McDonalds, småpratandes med ett gäng mysiga kids och en kille som kräktes.

En fin valborg trots allt, och den där känslan av sommarpirr har hållt i sig ända in på kontoret där jag sitter nu. Eftersom jag har bloggat så värdelöst senaste dagarna tänkte jag bara tok-peppra med inlägg idag :) KRam och kärlek så länge!

20130502-121001.jpg

20130502-121011.jpg

20130502-121019.jpg

20130502-121025.jpg

20130502-121042.jpg

20130502-121844.jpg

En kommentar

  1. Henrik C · 2 maj, 2013

    Hoppas att det var kul i Uppsala!

Kommentarer är avstängda.