Aftonbladet

Haha, här nedan ser ni ett resultat av hur totalt teknikbefriad jag är. Jag försökte ta en skärmdump från Aftonbladet och var tvungen att hitta instruktioner via någon flashbacktråd. Men ändå blev det lite tokigt. JAJA! HÄR kan ni läsa artikeln som handlar om sexpressen bland unga, och där jag blivit intervjuad. Måste säga att det är så himla typiskt nyhetsfotografer att vilja göra bilderna lite ”speciella” och vägra låta personen titta in i kameran. Ser ju helt sinnesjukt ut att sitta och stirra ut i luften som att man vore religiös eller något. Sen har dem ju lyckats stava fel på mitt efternamn också, men det är ju vad det är.

aftonbladet

2 kommentarer

  1. Peo · 28 maj, 2013

    ”Sen har dem ju lyckats stava fel på mitt efternamn också, men det är ju vad det är.”

    Hörru skribenten, dags att lära sig skilja på de och dem!

    • Cecilia Salamon · 28 maj, 2013

      Duktiga du! :-)

Kommentarer är avstängda.