Lyxproblem

Min intervju med Jenny Alversjö i senaste Hänt extra! Otroligt störigt att alla andra tidningar jag skriver för är inplastade, haha. Har inte råd att köpa alla för att se efter…. Försöker tjuvläsa genom plasten… går dåligt. Och har inte ork att mejla och be om varenda nummer till redaktörerna. Skriver ju för 5-6 tidningar parallellt nu. En frilansares lyxproblem kanske? Ps! Fått ett halvgalet erbjudande om att åka till Brighton och göra en grej snart. Måste smälta det lite plus panika litegrann över min flygrädsla först – sen kan jag berätta! :)

20130626-170204.jpg

2 kommentarer

  1. Sandra · 26 juni, 2013

    Kul med utomlandsjobb ju!

    Det verkar som om du har mycket jobb på gång nu! Behöver du fortfarande dryga ut kassan med jobb på förskola/skola eller är du frilans på heltid just nu? :) /Mvh hon som kommer bli frilans snartsnartsnart

    • Cecilia Salamon · 26 juni, 2013

      Faktiskt har jag inte jobbat på förskolan på månader utan kör bara frilansande. Har vart jäkligt svårt att få ihop det men nu till sommaren har det plötsligt släppt. Sååå skönt! Stort lycka till med ditt skrivande!

Kommentarer är avstängda.