Beach 2050?

Mitt jobb i senaste FRIDA sommarspecial som ligger ute nu. Det är tre sidor, fotade bara första uppslaget. Älskade dessa coola och smarta tjejer så mycket. Egentligen hoppas jag ju på att vi i framtiden inte behöver se den här typen av ”peppa dig själv för beachen” reportage, eftersom det är så skevt i grunden. Tänk att så många mår dåligt över något så härligt som att sola och bada på en strand eller att byta ut tjocktröjorna mot en klänning. Men vi är inte där än, och jag badade själv hela tonåren med vadderad bh och långa shorts för att dölja minibröst och (vad jag tyckte) var stora lår. Det är så himla sorgligt och jag hoppas att mina framtida döttrar (och söner) kan sträcka på ryggen och skita i en grop i låret eller ett veck på magen och faktiskt njuta att de är pyttekorta sommarveckorna vi har i Sverige.

20130628-130245.jpg

En kommentar

  1. sara · 28 juni, 2013

    grymt sånt här behövs det mer av, samtidigt är det viktigt med tanke på val av modeller i andra repotaget, retushering etc.
    Om man presenterar dessa repotage som ”vi är normala kolla på oss” så blir det mer normbrytande men kanske inte så effektfullt..

Kommentarer är avstängda.