Och så här gick det

Jaha då har man hängt med The wanted då. Alltså vet inte var jag ska börja? Först hade dom små liven kapat min dator när jag lämnat den backstage, och gått in och ändrat om frågorna så att de blev… Lite barnförbjudna så att säga. Haha, alltså fattar ni chocken när jag (skitnervös och tidspressad) ska börja intervjua och märker att frågorna bytts ut. Killarna fnittrade som busringande trettonåringar. Sen var det ungefär 45 grader varmt i rummet och jag kände hur det nästan droppade från mig (trots att jag försökte se cool och snygg ut) och sen- den värsta skräcken en journalist kan råka ut för. Jag trodde jag hade lyckats radera inspelningen. Började typ gråta och planera min begravning, men så plötsligt hittade jag den på min bandare igen OCH JAG BLEV SÅ LYCKLIG!!! Är ändå sjukt nöjd med den här dagen, killarna var otroligt ödmjuka och trevliga och ansträngde sig för att få MIG att känna mig bekväm. Skojade och flirtade. Rätt snygga var dom ju också… Hann spela in en liten film också till JULIAS läsare, men den kan jag inte lägga upp här, men så här såg det ut. Tack för att ni är så peppiga och gulliga! Nu ska jag fira med en riktig jävla utgång!! Puss

20130727-194937.jpg

En kommentar

  1. Henrik C · 27 juli, 2013

    Låter coolt!

Kommentarer är avstängda.