Bad, bakfylla, vänskap & Solo

Godkväll från tv-soffan. Egentligen skulle jag på biopremiär i dag men var alldeles för bakfull för det. Det blev strandhäng med Ottilia istället, vilket var minst lika bra! Har lyxen att bo 5 minuter från vatten nu, annars tycker jag alltid att det är så meckigt att gå och bada i Sthlm. Det blir liksom ett projekt där man måste dö av värmeslag på någon buss och sen trängas som packade sillar på en nedskräpad strand med andbajs och tusen andra människor. Jag kan bara glida ner i knulltofs, flipflops och pyjamas. Underbart! Har nog haft världens bästa långhelg när jag tänker efter. Sådana där dagar man kommer minnas och längta efter i vinter. Utgången i går var också galet rolig, och det vet man när man vaknar upp i soffan med kläderna på sig med en halväten kebab på magen och blödande skavsår på fötterna. Jag är så lycklig att jag har vänner som lyfter mig och ger mig färg. Som får mig att känna mig som en schlagerdrottning på dansgolvet och tycker att jag är härlig och aldrig för mycket. Som skrattar med mig men inte åt mig, som peppar och boostar. Inget tjafs, konkurrerande och småsinthet. Det är jag så lycklig över. Nu blev det ett långt inlägg för det jag egentligen skulle göra var att lägga upp en artikel från senaste SOLO. Ni kanske är helt ointresserade av vad jag skriver, men äsch, det är ju min blogg. Här var en skitkul plåtning med tre fantastiska par.

20130728-213949.jpg

2 kommentarer

  1. Moa · 28 juli, 2013

    nää, det är ju roligt att se!

    • Cecilia Salamon · 28 juli, 2013

      :,)

Kommentarer är avstängda.