Alltid är något ”det sista”

Igår var det alltså de här underbara personerna + Josefin som jag hängde med i Vitabergsparken. Och med tanke på det tråkiga vädret i dag är jag så nöjd att jag fick en sista (?) varm och fin sommarkväll. Äsch, kanske måste sluta med det här ”sista doppet” ”sista grillningen” ”sista chansen att plocka blåbär” osv osv. Det blir ju faktiskt sommar nästa år också. (Om sisådär 9 månder – huuuuuuh, ångestattack att förtränga).

I dag blir det jobb hemifrån några timmar och sedan häng med en kompis jag inte sett på länge. Jag måste bara säga att jag mår väldigt bra just nu, alltså psykiskt. Känner mig liksom stabil på ett sätt jag inte gjort på länge. Även om jag sover dåligt, blir stressad eller ledsen eller vad det nu kan vara som sköljer över en, så känner jag inte att jag kommer att dö utan att jag kan hantera situationen. En otroligt viktig känsla, att lita på sig själv och känna trygghet. Jag känner också att jag för förstå gången (kanske någonsin?) är på rätt plats i livet. Stora tankar så här innan lunch, men ändå viktigt att påminna sig om det.

Bilden är stulen från Josefins blogg.


20130829-085148

En kommentar

  1. Henrik C · 29 augusti, 2013

    Låter bra!

Kommentarer är avstängda.