Försökskanin

Jag fick ju så mycket hem i goodiebagen från Kurera eventet och jag har pillat och luktat på alla pulver, tabletter, förpackningar och märkliga drycker. Även om jag är skeptisk till för mycket kosttillskott (se inlägg nedan om quick fix..) så kan jag inte låta bli att bli nyfiken.. Tänk om de håller vad de lovar..?

Den här månaden tänkte jag alltså agera försökskanin! Sedan i går testar jag alltså hälsoselen från Posture och ögonfransserumet från ”Super Glandin Eyelash Serum” som jag skrev om förut och nu lägger jag till två produkter. Kiselgel från Silicea som ska vara bra för hud, hår, naglar och mage. Jag har testat den förut men tyckte då den var förjävla äcklig i konsistensen (som att äta tapetklister) så slängde förpackningen. Nu kom jag på att den går att späda ut med ett glas vatten och är då inte alls lika äcklig! Smakar faktiskt ingenting. Jag hoppas främst på att få en lugn och fin mage och resten är mest en bonus.

Den andra produkten heter ”Regulat Pro Metabolic” och det är ett kosttillskott som är gjort på bara frukt, bär och grönsaker som har koncentrerats och som man ska dricka en tesked av morgon och kväll. Ska ge mer energi, bättre blodsockernivå och immunförsvar. ”Energi rätt in i cellerna” utlovar den.

Som jag hoppas ni förstår kommer jag vara brutalt ärlig i min recension och verkligen skriva om det ger något resultat eller inte. Någon som testat någon av dessa produkter? Hiss eller diss? Ska bli spännande i alla fall!

11520503-origpic-4863d3 posture_classic_unisex-24616813-frntl1 regulat-pro-metabolic-350ml super-glandin-eyelash-serum-10-ml-0

2 kommentarer

  1. Sanna · 20 september, 2013

    Testade västen från posture några veckodagar i våras. Insåg vilken jäkla ostkrok jag måste varit innan, haha…

  2. Bibbi · 20 september, 2013

    Har använt Silica Gel i flera år mot min ibs och den funkar kanon, Och vilken tjockt hår jag fick. och kan då säga att jag har ätit både Losec,Nexium, Omapresol och inget slår Silica Gelen och jag tar en dos i förebyggande varje dag

Kommentarer är avstängda.