Stoppa mig

I dag var en sådan dag när precis allt har gått fel och man känner på sig att en skitdag väntar innan man ens slår upp ögonen. Ta in mig i ett möblerat rum och en katastrof KOMMER att inträffa.
Några exempel:

1. Jag ska värma på mat från frysen och eftersom jag inte har någon micro tänker jag (smarthjärnan) att jag kan värma plastlådan ”bara några sekunder” på spisplattan. Slutar med att köket fylls av giftig rök och att plastlådan smälter.
2. Jag kokar pasta istället. Slutar med att jag häller ut all pasta i diskhon när jag ska hälla av vattnet.
3. Jag har bokat ett pass på Sats som jag sett fram emot hela veckan. (Inte gymtränat på 7 dagar) och jag hade till och med bokat om mitt möte för att hinna gå på passet – så viktigt kändes det. Tror ni jag hinner i tid? NEJ. Tror ni att jag blir straffad med två veckors bokningsförbud pga. för många uteblivna pass? Ja.
4. Jag ska på ett bio-event och kanske käka middag och ta en drink efteråt. Upptäcker att jag har SJUTTON kronor på kortet. Åker hem för att äta middag istället (läs punkt 1 och 2).
5. Jag har jättebråttom till mitt möte. Halvvägs på väg inser jag att jag glömt att sätta in en tampong. Tredje dagen med störtmens och dagen till ära har jag små stringtrosor på mig.
6. Jag häller ut en jättestor skål med vatten på golvet när jag ska byta katt-vattenskålen.
7. Jag ska boka en plåtning med fotograf som jag träffat en gång förut, försöker vara ”rolig och ironisk” på sms. Blir jättekonstigt och jag blir stressad och spamar med ännu fler sms för att ”täcka upp”. ”skojar” om att jag kan fota med min Iphone och att det inte syns nån skillnad…? Hej psykfall.

Och så där håller det på. Nu ska jag låsa in mig här hemma så att inte fler incidenter kan hända.

20130609-105056Ge mig lite jävla sinnesro för fan! (Detta får illustreras av mig, bakfull, på gotlandsfärjan i somras, ”låtsasmediterandes” i solen).