Tilde Svanslös?

Gah! Vilken dag. Tilde var återigen hos veterinären. Hennes svans är verkligen fucked up nu och infektionen har spridit sig. Hon har fått penicillin och smärtstillande och en ny krage som sitter bättre. Vi ska tillbaka på måndag. Veterinären sa att det var 50/50 om hon skulle klara själv att bli frisk. Annars blir de tvungna att amputera svansen. Stackars lilla katten. Det viktigaste är ju att hon överlever i alla fall och att jag gör allt jag kan för att få henne frisk. <3 Nu kan vi bara hålla tummarna att hon kämpar på och slipper en operation. Intervjun gick bra i alla fall – blev bara lite ställd när tjejen jag träffade sa att hon läst min blogg. Så konstig känsla. Jag ser ju på statistiken att det är ett gäng som läser, men det är ju bara siffror. Man tänker inte på att det är en person bakom varje nummer när man slänger ihop ett inlägg och trycker på "publicera". Hade jag gjort det hade jag inte vågat skriva något alls. Som sagt, konstigt men väldigt kul! Jättetrevlig och smart var hon också måste jag ju skriva ;). I alla fall. Denna fredagskväll går inte till historien som den mest innehållsrika. Jag köpte take away från Noodle mama och tittar på Hollywoodfruar. Helt slut är jag. Men det måste man ju också få vara i bland. Hoppas ni har en fab fredagskväll!

20130927-164724.jpg

20130927-164730.jpg