Uppdatering…

Tänkte bara skriva av mig lite. Tildes sår har blivit värre, svansen har blivit svullen och det kommer vätska. Håller på att ringa runt nu för att hitta en tid till en djurklinik. Fullbokat överallt av någon anledning. Sov knappt något i natt heller, det är fan inte enkelt att bo i en liten etta med två katter som vill gå ut men inte får och de är helt tokiga. Kastar sig mot kattluckan och jamar. Tilde som försöker kränga av sig sin krage och ser ut som att hon fått ett epilepsianfall. Det luktar alsolsprit och smutsigt sår och jag är så jävla känslig för såna dofter – vill typ spy. Det är i lägen som dessa som det hade varit skönt att bo med någon så man kan hjälpa varandra.

Kanske överreagerar också, hon är ju inte döende eller något. Allt kommer ordna sig. Det är bara drygt just nu. Om några timmar ska jag åka till stan för en intervju till ett reportage. Jag ska intervjua fyra kvinnor som alla har gått igenom en livskris och nu befinner sig på andra sidan. Får hoppas att det kan inspirera och ge lite perspektiv på mitt (inte så jobbiga egentligen..) liv.

Förresten, det är fredag idag? Hur gick det till! Känns som att veckorna går så fort. I helgen ska jag…
Ikväll: Inga planer alls, vänner som läser detta. HÖR AV ER FÖR FAN.
Lördag: Långpromenad på dagen, helst i skog. Kvalitetstid med Ottilia med tillhörande utgång på kvällen. Hoppas på mycket dansande och svinerier. 
Söndag: Bakfylla inplanerad. Träffa storasyster på kvällen.