Energiinjektion

Efter tre skitjobbiga nätter, där den här natten toppade allt, känner jag mig lite mör. Upplevde känslan som jag inbillar mig att det kan kännas att ha spädbarn som vägrar somna och hur man bara vill gråta av trötthet. Spädbarn i det här fallet = katt som jamar konstant och krafsar på dörren i 8 timmar. Men vet ni? Jag orkar inte gnälla mer. Varken här eller i mitt egna huvud. Nu ska jag bara försöka ladda mig själv med bra energi och göra det bästa jag kan av detta. Acceptera att livet har sin gång och att en inte alltid har kontroll. Så först ut (surprise!) en promenad som faktiskt utmynnade i 2 km löpning också (stolt!). Promenad = universalmedlet mot alla världens problem. Sedan träffa Josefin för ännu mer (!) promenerande i Nackareservatet. Och sen, grädden på moset som jag längtat efter hela veckan, vin och räkor med Ottilia. Det kallar jag en energiinjektion.

20130928-140230.jpg