4 kommentarer

 1. emma · 29 september, 2013

  krya på dig katten!

  • Cecilia Salamon · 29 september, 2013

   :) tack

 2. Jenny · 29 september, 2013

  Googlade runt på det där med katter och sår på svansen för jag har en rackare här hemma som också är med tratt nu. Hittade då in på din blogg. Vår Singha (lik din katt faktiskt) är inte snygg alls med ett läskigt sår efter att ha blivit biten i rumpan. Hos veterinären hittade vi några mindre så vilka har läkt fint men den här rackaren till sår låg och lurade under en lätt svullnad och har sedan igår varat och varit riktigt läskigt. Vi kör på smärtstillande och antibiotika och så försöker jag göra rent så gott det går. Hoppas att det vänder snart!

  Mysigt med katterna men INTE kul när de skadar sig.

  • Cecilia Salamon · 29 september, 2013

   Hej! Ja, hoppas din kisse blir bättre snart. Min har nästan blivit frisk men det har tagit 3(?) veckor! Mitt bästa tips är att vara stenhård på krage, tvätta ordentligt med ljummet vatten och tvål och koksalt morgon och kväll och om såret fortsätter bli smutsigt är det enda som funkade (för mig) att sätta en kompress och litet bandage på. Det var det som gjorde att Tildes sår läkte tillslut.

Kommentarer är avstängda.