Festligt värre

Jag hade så kul igår men glömde så klart att fota. Först var vi hos Ottilia, drack bubbel och gjorde i ordning oss, och sedan taxi till Halloweenfesten, som hölls av en gammal killkompis. Efter någon timme fick min tjejkompisar ett ryck och ville åka in till krogen så jag följde med och vi hamnade på ”Ett ställe” på Södermalm som också hade Halloweentema. Blev rätt sjukt att festa på krogen när ALLA är utklädda och liksom mer speedat än en vanlig utekväll. Som att folk blir mer utåtriktade och galnare när man är utklädd. Man borde ALLTID vara utklädd på krogen. Måste också erkänna att jag aldrig blivit så uppraggad förut… Hmm… Måste ha något att göra med brudklänningen… Men eftersom man alltid måste straffas när man haft kul vaknade jag med bakfyllan från helvetet x10. Tror på riktigt aldrig att jag varit så här bakfull? Legat i fosterställning i duschen halva dagen och kräkts och inte kunnat få i mig något att äta eller dricka. Vid ett svagt ögonblick trodde jag att jag nog skulle dö och ringde Ottilia och typ grät att hon måste komma över med mat och värktabletter……. Vilket hon inte orkade…….. Nu mår jag i alla fall mycket bättre :) lyckades masa iväg mig och köpa en Pad thai och smågodis. Så nu blir det PRETTY LITTLE LIAR RESTEN AV KVÄLLEN!

20131027-171619.jpg

20131027-171643.jpg

20131027-171649.jpg

20131027-171655.jpg