20 saker…

Ni inte visste om mig!

1. Min farmor och farfar kom från Ungern och flydde undan nazisterna. Tre år efter krigets slut föddes min pappa i Sverige.

2. Min pappa har judiskt ursprung och jag firar alla större judiska högtider med min stora brokiga släkt. När jag var yngre skämdes jag för det eftersom jag blev retad i skolan, men i dag är jag stolt över att vara (lite) annorlunda. 

3. Jag har varit i Israel fem gånger och tycker att Tel Aviv och Jerusalem är världens coolaste städer. Vill gärna åka dit igen! 

4. Jag kysste en tjejkompis innan jag kysste en kille. För att öva.

5. Jag var BESATT av följande TV-program som liten: Fem myror är fler än fyra elefanter, Fragglarna, Från A- Ö, och alla Astrid Lindgrens filmer och serier.

6. Jag tycker att Johnny Depp är världens bästa, coolaste och sexigaste skådespelare. Speciellt i hans äldre filmer. Har nog sett alla han medverkat i!

7. Jag jobbade på ett barnhem i Thailand en månad när jag var 21 år. 

8. Jag har två olika stora fötter. En i strl 36 och en 35. Alltid lika jobbigt när jag ska köpa skor…

9. Jag vill alltid hålla Gustav i handen medan vi sover.

10. Jag har spelat extremt mycket teater som yngre och drömmer ibland om att stå på scenen igen…

11. Jag är totalt tondöv och kan knappt sjunga blinka lilla stjärna i rätt tonart. 

12. När jag var 12 år ramlade en byggnadsställning ner över mig på drottninggatan. Jag fick en stukad fot och ett finger i rumpan av en läkare. Har inte riktigt kommit över det där än. Men det var coolt att åka ambulans.

13. Jag var en gång på ett UNF (ungdomens nykterhetsförbunds) – läger som 14 åring. Men hela lägret fick stänga ner efter att man upptäckt att jag och mina kompisar blivit så fulla att vi kräkts. En av mina mindre stolta ögonblick i livet.

14. Jag och en kompis drev en egen tidning som hette Citrus på mellanstadiet. Vi hade cirka 5 prenumeranter men stora planer.

15. Jag har haft 4 seriösa förhållanden och gillar inte att vara singel.

16. Jag lyssnade på hiphop genom hela tonåren. Älskade Latin Kings, fattaru och Ken Ring. 

17. I högstadiet var jag medlem i ett gäng vid namn ACT*. Vi var ganska ofarliga.

18. Jag har haft väldigt många konstiga extrajobb. Ett av dem var att iklädd kort röd klänning och tomteluva servera glögg till fulla gäster på firmafest. Ett annat var att sitta i kundtjänsten på ”teknisk support” på ett tv- företag. Trots att jag är lika teknisk som en dement pensionär.

19. Mitt största komplex är mina tänder eftersom jag aldrig gjorde tandställning. Jag ler aldrig med öppen mun på bild.

20. Från början hette min blogg ceciliassynd.se  ….