Lätt psykbryt

Om ni undrar varför jag inte bloggar så beror det på kaosapastressigtjagvillskjutamigsjälvihuvudet – känslan jag har på grund av två stycken stora deadlines i dag. En stor artikel om porrindustrin och en om otrohet. Dessutom hoppade en av intervjupersonerna av i går vilket inte gjorde saken bättre. Mitt i allt har jag köpt en ny dator också som jag inte riktigt lärt mig än. En yttepytteminidator som är jättesmidig och bra för min rygg att kånka runt på.. Men som den pensionär jag är ser jag knappt skärmen OCH slinter på tangeetwneterna när jag skriver. Om jag ska överleva den här dagen och fixa lämningen utan ett besök på psykakuten krävs det POSITIVA TANKAR:

Låt oss lista allt som är bra just nu:
Bara 8 veckor kvar till julen!
Bara 5 månader tills sommartid igen. Okej skjut mig det där gjorde mig bara ännu mer deprimerad. Men det blir ljusare redan den 21 december. Alltså om 7 veckor!
FREDAG IMORGON.

Äsch.

Den här dagen suger. Nu jobbar vi istället.

IMG37292_x

Här är för övrigt en bild som Pavel Maira fotade på mig i hans studio för några veckor sen till min kommande nya hemsida. Älskar att det blivit någon skön grön skugga i håret så att det ser ut som att jag har gröna slingor :). Bilderna ska fixas och sådär som fotografer gör men denna är direkt från kameran.

4 kommentarer

 1. Emma · 31 oktober, 2013

  Cissi du är grym!! Du fixar det här!!!!

  Om det känns tungt under vinterhalvåret så rekomenerar jag dig att ta D-vitamin tillskott. Under vintern så har många svenskar D-vitaminbrist, våra kroppar bildar D-vitamin av solen.

  Förutom att man blir piggare och får ett bättre immunförsvar så är det även cancerförebyggande

  Köp lite dyrare D-vitamin tex från: Innate Response (Vitamin D3)
  Om du köper eytt billigt tillskott rikskerar du att kroppen ej kan ta upp vitaminen :(

  Lycka till med allt!!
  Kramar

  • Cecilia Salamon · 31 oktober, 2013

   Tack för peppen! Jag käkade faktiskt D-vitamin hela förra vintern så ska nog börja igen snart. Bra att du påminde mig:)

 2. eileen · 31 oktober, 2013

  Sjuuukt snygg bild!!

  • Cecilia Salamon · 31 oktober, 2013

   Men Gud vad gullig du är, tack!! :-)

Kommentarer är avstängda.