Utvärdering: Försökskanin

Jag vet inte om ni minns, men för sex veckor sen var jag på en hälsomässa och fick där en hel drös av olika produkter och preparat. Jag skrev då att jag skulle testa några av dem och sen ge er en utvärdering! HÄR är inlägget. Och nu mina vänner har jag i vetenskapens tjänst vikt min kropp till er för att ni ska veta vad som funkar och vad som är bullshit.

original-silicea-kapslar-60-st-0

Först ut: Silicea ! Den enda produkten som jag tyckte verkligen funkade. Det är alltså Kisel som är naturligt och finns i kroppen. Det lugnar magen, och bygger upp naglar, hudvävnad och hår. Jag använder den i gel-form och tar en matsked i ett glas vatten på morgonen. Det smakar och luktar typ ingenting så det är lätt att få i sig. Mina naglar har alltid varit tunna och skivat sig, men på några veckor blev de faktiskt starkare och finare än någonsin. Helt sjukt faktiskt! Även magen kändes snällare än vanligt. Effekten på hud och hår kan jag tyvärr inte svara på. Har i alla fall använt upp min förpackning och köpte igår en ny jätteförpackning på 500 mg. på en hälsokostbutik. 179 kronor kostade det så inte så farligt med tanke på att den räcker minst en månad. Tummen upp alltså!

posture_classic_unisex-24616813-frntl1
Hälsovästen. Njaa, den är jätteskön och i början hade jag den jämt, men sen hamnade den i garderoben. Någon som vet om den verkligen ger något långsiktigt resultat? Känns som att det bättre att köra ett core- pass i veckan istället för att gå runt med en väst på sig för att stödja ryggen? Fattar grejen med att den ger bra hållning osv. men hittar inget naturligt sätt i vardagen att använda den på. Den är ju inte sådär jättesnygg att knalla runt med på stan…

 

regulat-pro-metabolic-350ml
Regulato Pro metobolic – så jävla äcklig att jag inte lyckats få i mig den. Spelar ingen roll om jag så skulle förvandlas till Angelina Jolie, när det känns som att svälja gräs blandat med en buljongtärning.

super-glandin-eyelash-serum-10-ml-0 (1)Ögonfransserum Super Glandin- Ok har penslat på den här varje kväll och inte fått en enda jävla komplimang om mina ögonfransar (de utlovades ju liksom att bli TRE GÅNGER LÄNGRE OCH TJOCKARE?). Nej, även om det är någon mikroskopisk skillnad så orkar man ju inte hålla på och pensla och ha sig utan synbart resultat. Lägg pengarna på nåt roligare!