Wannabe hippie

Idag försökte jag se ut lite som Kate Hudson i Almost famous (för övrigt en av världens bästa filmer!) med självlockigt hår, turkos ögonskugga och utsvängda jeans. Men jag känner mig ändå bara som en blek wannabe hippe, eftersom jag inte vågar gå all in. Jag kan tycka att det finaste som finns är blommor i håret, någon stor slokhatt, en färgglad långklänning, pälsväst, maglinnen, stora solglajjor, tusen armband och headbands. MEN JAG VÅGAR INTE? Skulle känna att ”hej hej, här står jag på tunnelbanan och försöker se cool och speciellt ut”. Förstår ni vad jag menar? Denna osäkerhet alltså. Vad skulle ni vilja bära om ni vågade? :)

hudson hmprod (1) hmprod (2) hmprod festival120140506-142122.jpg

5 kommentarer

 1. Anna · 6 maj, 2014

  Hej Cecilia! Jag har följt din blogg sen Egoboosttiden och tycker att det är så fantastiskt att se hur du har lyckats nå dina drömmar och jobbar med det du vill! Jag tänkte ta mod till mig trots att jag inte känner dig och fråga om du har några tips eller råd för den som vill hyra eller köpa en liten lägenhet i Stockholm, men som inte bor där utan får börja leta på distans! Tex… vad ligger hyror och priser på? kan man hyra i andra hand? finns det någon br site där man kan hyra på kortare tid för att få en känsla för området? (bor utomlands men vill på sikt ha en bas även i Sverige) tips på områden – helst så centralt som möjligt… fast vet ju inget om priserna än… :) … Kanske ett önskeinlägg om du känner för det!! Ha det fint!

  • Anonym · 6 maj, 2014

   Hej Anna! Absolut, jag kan försöka svara i ett senare inlägg. Vet inte om jag direkt är någon expert på området eftersom jag själv fick hjälp att köpa min lägenhet av mina föräldrar, men lite koll har jag kanske ;) Kram och tack för att du läser!!!

  • Cissi svarar · 6 maj, 2014

   Hej Anna! Absolut, jag kan försöka svara i ett senare inlägg. Vet inte om jag direkt är någon expert på området eftersom jag själv fick hjälp att köpa min lägenhet av mina föräldrar, men lite koll har jag kanske ;) Kram och tack för att du läser!!!

 2. Emma · 6 maj, 2014

  Jag känner mig redan hundraprocentigt nöjd med min klädstil. Ju mer acne- avskalat och kalla toner desto mer jag. Höll på med rosetter och mönster massa år innan jag insåg att det som är mest jag är enkelt och snyggt.

 3. Anonym · 6 maj, 2014

  Åh ja, jag känner igen mig.. man vill ju bara gå all in men man (läs:jag) känner sig så löjlig! ”här kommer jag och FÖRSÖKER vara cool” -.-

Kommentarer är avstängda.