Vuxet barn till nyskilda föräldrar

Usch vad KALLT det har blivit! Blir alltid lika besviken när jag tror att sommaren har kommit på riktigt. MEN för att se det positivt så slipper en känna pressen på att vara ute och hitta på saker 24/7 och jag kan fokusera på att nörda in mig i jobb, böcker och tv-mys.

OBS! Intervjuperson är hittad! ;)

Apropå jobb så skulle jag verkligen behöva be er om en tjänst. Det skulle betyda så mycket för mig. Jag skriver nämligen på en jätteintressant artikel om ”vuxna barn” till skilda föräldrar. Jag kan bara själv tänka mig hur märkligt det skulle vara om mina föräldrar helt plötsligt skulle berätta att de skulle skiljas. Det hade raserat hela min bild av dem! Och tanken på att någon av dem skulle träffa någon ny och jag skulle få en ”styvmamma” eller ”styvpappa” som 26- åring, känns helt sjukt. Samtidigt är ju det här jättevanligt. Säkert har någon av er som läser det här just den erfarenheten. Jag skulle så himla, himla, gärna vilja att DU tog kontakt med mig då. Jag skulle vilja ha en personlig berättelse. Ingen snaskigt eller så, bara höra om dina tankar och reflektioner. Kanske har du några tips och råd att dela med dig av till andra? Skulle bli överlycklig om du då mejlade salamon.media@gmail.com ! <3 

20140528-123429.jpg

20140528-123436.jpg